Home » Informations » Het Mimaki Inkt Spectrum ontrafelen: verder gaan dan de norm

Het Mimaki Inkt Spectrum ontrafelen: verder gaan dan de norm

Heb je de wereld van Mimaki ‘inkt’ verkend? Dit is als een nachtmerrie voor een schilder, samengeperst in één fles signwarehouse.nl/inkt/. Je zult versteld staan ​​van de creatieve en levendige mogelijkheden die deze printoplossingen bieden. Er zit een ongelooflijk verhaal in elke druppel die wacht om op je canvas te exploderen.

Sam, eigenaar van een onafhankelijke drukkerij in mijn stad, zat ooit in de problemen. Hij moest doffe, levenloze kleuren gebruiken waardoor alles leek op een imitatie van wat er zou kunnen zijn. Ik gaf hem een ​​set Mimaki-inkten. De transformatie van de inkten was verbazingwekkend. Felle kleuren, scherpe lijnen – het was als nacht en daglicht!

De ervaring van Sam is slechts één voorbeeld. De producten van Mimaki zijn over het algemeen populair bij degenen die ze uitproberen. Deze veelzijdigheid is gewoonweg verbazingwekkend. Deze inkten werken niet alleen op mooie plaatjes, ze kunnen ook op veel verschillende oppervlakken worden gebruikt. Of het nu vinyl, stof, behang of iets anders is, de resultaten zullen altijd indrukwekkend zijn. Afdrukken wordt kunst met een levendige spatten, scherpe lijnen of andere details.

Het zijn niet alleen de kleuren die magie maken. Mimaki-inkten zijn ook ongeëvenaard in hun veerkracht. Herinner je je de afdruk die Janet maakte voor een buitenbanner, een andere van mijn vrienden? Ze was bang dat de elementen haar harde werk zouden verpesten. De volgende maand belde ze om te vertellen dat haar banner nog steeds zo helder gloeide als de dag dat hij was afgedrukt. Hij was onbeschadigd, zelfs niet door zonlicht, water of wind.

We zullen het hebben over de verscheidenheid aan keuzes. Mimaki geeft je niet één type inkt. Er zijn een aantal opties, waaronder oplosmiddel, UV en kleurstofsublimatie. Kies tussen een Ferrari en een Tesla of een Thunderbird. Ze hebben allemaal hun eigen charmes, maar dienen verschillende doeleinden.

Vervolgens is er het gebruiksgemak. Afdrukken is een proces dat veel mensen intimiderend vinden. Het zit vol obstakels. Mimaki kan het laten voelen als tweede natuur. Hun inkten kunnen vloeien zonder te verstoppen en het resultaat is een verbluffend product. Het is bijna alsof een orkest in harmonie speelt. Hoewel u misschien degene bent die dirigeert, geven de instrumenten u het gevoel dat u het moeiteloos doet.

Ik heb geprobeerd om 24-uursopdrachten uit te voeren – ja, 24/7! Het was voor een grote kunsttentoonstelling en elk ongeluk zou rampzalig zijn geweest. De inkt van Mimaki presteerde als een vertrouwde oude vriend. Geen vlekken.

Negeer het groene aspect niet. Mimaki heeft een toewijding aan duurzaamheid die prijzenswaardig is. Hun inkten zijn milieuvriendelijk en ze hebben stappen ondernomen om dit te realiseren. Het is een beetje alsof je twee porties ijs krijgt voor de prijs van één. Je vindt het geweldig en bent blij met de keuze.

Een van mijn vrienden probeerde ooit over te stappen op een goedkoper product. Hij kwam er op de harde manier achter. Kleurinconsistenties, geen uniformiteit, constante onderhoudshoofdpijn. Hij was eerder terug bij Mimaki dan je zou kunnen zeggen: “Dat was geen goed idee.” Soms moet je leren dat goud niet altijd glitter is.

Elke afdruk vertelt zijn eigen verhaal. De juiste kleur inkt selecteren is hetzelfde als de juiste woorden kiezen. De inkt van Mimaki helpt deze verhalen op de meest levendige en overtuigende manier te vertellen. Mimaki heeft alles voor je, of je nu kunstenaar of drukker wilt worden.

Stel je eens voor wat je de volgende keer met een leeg canvas zou kunnen doen. Misschien is het een fles gevuld met Mimaki-inkt.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *